🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Șurubelniță cu acumulator Heinner VSA004 poate fi cumpărată la sub 60 de lei azi

O șurubelniță utilă, mai ales dacă ai de montat mobilă, la doar 54 lei

La PC Garage am găsit astăzi un produs util în orice locuință. Este vorba despre șurubelnița electrică cu acumulator, Heinner VSA004, care costă 54 de lei azi. Conform Compari.ro, e o sumă de comercializare bună, deși mai există un retailer ce o vinde la o sumă similară. Vorbim însă despre PC Garage, un magazin de încredere ce asigură garanție și suport în cazul oricărei defecțiuni tehnice. 

Această șurubelniță este utilă în orice locuință și spun asta după ce am achiziționat-o, chiar la o sumă puțin mai mare. Am avut de montat recent atât un pat, cât și un șifonier, ambele achiziționate de la IKEA. Deși când a sosit părea o mini-bormașină de jucărie, șurubelnița Heinner VSA004 s-a dovedit deosbit de utilă și mi-a depășit așteptările în timpul asamblării de mobilier.

Ea are parte de un mâner ce se poate roti la 180 de grade. Astfel, poate fi folosită sub formă de mini-bormașină sau de șurubelniță, pentru a accesa și locuri mai înguste. Vine cu un mic LED în partea de sus, util dacă nu aveți suficientă lumină în cameră, iar ea ajunge la 210 RPM odată pusa în funcțiune. Are un fir destul de lung pentru alimentare, deși autonomia oferită aici este suficientă pentru lucrări simple de bricolaj. Las mai jos și o fotografie cu cadrul de pat asamblat cu ajutorul acestei șurubelnițe ?.

Compacta și utila șurubelniță Heinner poate fi comandată de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene