🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Grătar electric Tefal OptiGrill+ GC712D, 2000 W, 6 programe automate la super preț! Doar 469 de lei

Oferte evoMAG

Am găsit astăzi și un produs pentru pasionații de gătit la un preț foarte bun. Este vorba despre grătarul electric Tefal OptiGrill+ GC712D care costă doar 469 de lei astăzi la evoMAG. Acesta aduce o suprafață de gătire generoasă și reușește să vă salveze din timp prin cele 6 programe automate de gătire. Avem de-a face cu un grătar electric cu o putere de 2000W și indicatori luminoși pentru nivelul de gătire. 

Cele 6 programe automate de gătit (burger, pui, sandwich, cârnati, carne rosie, pește) și programul pentru alimente congelate asigură rezultate perfecte de fiecare dată. Cablul de alimentare este lung, având 1.2 metri, iar plăcile antiaderente din aluminiu turnat și tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu mașina de spălat vase, fiind facil să le curățați de fiecare dată. Găsiți astăzi grătarul electric Tefal OptiGrill+ la un preț special și îl puteți achiziționa de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-04-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin