🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Mașină de pâine Tefal Bread of the World PF6118 la PREȚ EXCELENT astăzi!

Mașină de pâine, 1.5 kg, 19 programe, 1600W la sub 490 lei

Dacă vreți să consumați pâine mai sănătoasă, făcută în casă, mașina de pâine Tefal PF611838 Bread of the World poate fi achiziționată la doar 486 lei de la evoMAG. E un preț excelent, având în vedere că ea încă e comercializată de către alți retaileri la sume de peste 600 de lei conform Compari.ro. Dacă stocul se termină la evoMAG, o găsiți și la Altex la un preț avantajos, totuși. Îi mulțumim lui Andrei pentru acest pont!

Mașina de pâine Tefal Bread of The World sosește cu 19 programe, inclusiv "fără gluten" și cu o carte de rețete. Totodată, vine cu tăvi speciale atât pentru baghete, cât și plate pentru diferite forme de pâine: baghetă, ciabatta, grissini, pâine plată, pâine sandwich, pâine dulce, pâine mică, pâine de bază, pâine franceză, pâine integrală, pâine dulce, pâine rapidă, Aluat, paste, tort, gem. 

Mașina de pâine Tefal Bread of the World poate fi achiziționată de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 22-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene