🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Espressor manual Prima Latte Red Breville la cel mai bun preț de până acum

Espressor cu funcție de spumare a laptelui, Breville VCF046X, doar 499 lei

O cafea fierbinte e modul perfect de a începe o zi de luni. Chiar dacă majoritatea campaniilor de Black Friday s-au încheiat, promoțiile continuă la Breville, acolo unde am găsit espressorul manual pentru cafea Prima Latte Red la doar 499.99 lei. Am verificat sumele de comercializare ale altor retaileri, dar și graficul de evoluție al prețurilor folosind platforma Compari.ro. Astfel, am descoperit că suma de comercializare este excelentă, fiind vorba chiar despre cel mai bun preț de până acum.

Espressorul are o presiune de 15 bari, iar rezervorul de apă are 1.5 litri. Vine cu recipient de 480 ml pentru lapte, iar el are parte și de comenzi directe pentru espressor, cappucino sau latte. Fuuncționează cu monodoze sau cafea măcinată, iar băutura este gata la o singură atingere de buton. 

Găsiți espressorul aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 15-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene