Clicky

Magazine partenere cu reduceri!

RESIGILATUL ZILEI #22: Espressor de cafea Studio Casa SC509 Barista Latte, cu rezervor lapte, acum la 449 lei

Espressor manual de cafea cu rezervor lapte la preț bun în variantă resigilată

Ajungem astăzi la episodul 22 din seria noastră zilnică „RESIGILATUL ZILEI”, cu un produs dedicat tuturor iubitorilor de cafea. E vorba despre espressor-ul manual Studio Casa SC509 Barista Latte care costă 449 de lei acum la CEL. Nou ar costa în jur de 550 lei conform Compari.ro, deci economisiți aproximativ 100 lei dacă alegeți varianta resigilată.

Este un espressor ce aduce o pompă cu presiune de 15 Bar și are parte de un rezervor de apă de 1.2 litri și unul de lapte de 700 mL. Acestea sunt detașabile și se curăță ușor, iar ca atuu pentru acest espressor este timpul de încălzire de sub 90 de secunde. Există aici un sistem performant NTC pentru controlul precis al temperaturii și butoane individuale pentru prepararea băuturilor cu multiple moduri de operare pentru selecție (volum băutură, tărie).

Conducta de apă este fabricată din oțel inoxidabil, depunerea de calcar fiind minimă, iar el este dotat cu debitmetru pentru controlul exact al cantității de cafea distribuite. Dacă cumva ratați varianta resigilată, tot la CEL veți găsi acest espressor la suma de 539 lei nou, cel mai bun preț din România.

Aparatul în versiune resigilată e disponibil aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-01-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene