🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Apple Mac Mini (2020) cu procesor Apple M1 este disponibil la cel mai mic preț din România la QuickMobile

3% reducere folosind codul QUICK5641

Ce ziceți de un PC compact, minimlist și foarte puternic? Dacă vă gândeați să achiziționați un Apple Mac Mini cu noul procesor Apple M1 la bord, aflați că acesta are un preț excelent pe QuickMobile. Este disponibil în două variante, iar folosind voucherul QUICK5641 pentru o extra-reducere de 3%, cele două configurații ajung la un preț de:

  • 3589 LEI - varianta cu 256 GB SSD + 8 GB RAM
  • 4850 LEI - varianta cu 512 GB SSD + 8 GB RAM

Pentru cine are nevoie de un reminder, procesorul M1 inclus pe acest PC compact este dezvoltat în totalitate de Apple. Aduce o performanță cu mult crescută față de toate modelele din trecut care erau bazate pe procesoare Intel. Deși este extrem de compact, cântărind doar 1.2 kilograme, PC-ul oferă o varietate de porturi: 2x porturi Thunderbolt / USB 4, port HDMI 2.0, Ethernet, 2x porturi USB-A și jack de 3.5 mm pentru căști. Suportă conexiune WiFi 6, Bluetooth 5.0 și are chiar și un difuzor integrat.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-02-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin