🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Pachet promo: Oppo Reno 5 Lite + căști bluetooth Oppo Enco W11 la doar 1.499 lei

Oferte eMAG

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone cu design atrăgător și performanțe bune, Oppo Reno 5 Lite costă doar 1.499 lei azi la eMAG. Nu doar telefonul are un preț redus, veți primi și o pereche de căști bluetooth Oppo Enco W11 cadou. Conform Compari.ro, cel mai mic preț de comercializare este 1.549 lei, fără căști.

Ce primiți pentru această sumă? Un smartphone cu margini înguste și corp subțire, având doar 7.8 mm în talie. Spatele este curbat 3D, cu nuanțe vii, iar ecranul AMOLED măsoară 6.43 inch în diagonală. Avem rezoluție Full HD+, iar la interior regăsim un CPU MediaTek Helio P95 alături de 8 GB de RAM și 128 GB stocare cu posibilitatea de a adăuga un card Micro SD. Telefonul este dual SIM, iar bateria este o unitate de 4310 mAh cu încărcare la 30 W. Camera selfie, în decupaj bulină, are 32 MP, iar în spate avem un setup quad cu senzor principal de 48 MP.

Pe partea de conectivitate regăsim un port USB-C 2.0, Bluetooth 5.1, NFC, GPS și WiFi Dual-Band. Rulează Android 11 direct din fabrică și are senzor de amprente optic, integrat în ecran. În mod clar prețul este excelent și este un smartphone care nu va dezamăgi, nici măcar la gaming. Puteți comanda telefonul, alături de căștile Oppo Enco W11 de aici!


Autor: Ervin