Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

RESIGILATUL ZILEI #173: Uriașul monitor de gaming curbat Samsung Odyssey G5 ajunge la desigilate și costă doar 1404 lei

Monitor de gaming curbat, rezoluție 3K, 165Hz, preț excelent la desigilate!

Seria „RESIGILATUL ZILEI” revine azi cu un produs...desigilat. Este vorba despre monitorul de gaming Samsung Odyssey G5 LC34G55TWW, curbat, cu display de 34 inch și rezoluție UWQHD. Conform Compari.ro, nou se vinde la sume de peste 2000-2100 lei. Totuși, îl poți comanda astăzi de la PC Garage pentru doar 1404 lei în stare excelentă, cu urme fine de utilizare. 

Acest monitor oferă timpi de răspuns de doar 1ms, iar rația de aspect a ecranului este 21:9. Este excelent atât la gaming, cât și în cazul task-urilor de productivitate. Poți face chiar streaming în timp ce îți împarți ferestrele după bunul plac și controlezi OBS-ul facil. Aduce luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizualizare largi, tehnologie HDR10, FreeSync Premium și Bluelight Reducer. Pe partea de conectivitate găsim un port HDMI, Display Port și jack de 3.5 mm pentru boxe / căști.

Poți comanda monitorul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 22-09-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Samsung Odyssey G5 LC34G55TWW - desigilat


Autor: Mihai Arsene