🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #203: Monitorul de gaming ultrawide Huawei MateView GT (34 inch) ajunge la resigilate! Costă doar 1849 lei

Urme fine de utilizare, ambalaj ușor deteriorat, dar cu câteva sute de lei mai ieftin decât unul nou - Huawei MateView GT

Dacă căutai un monitor de gaming, s-ar putea să-ți placă modelul Huawei MateView GT (Standard Edition). L-am găsit azi în variantă resigilată la CEL pentru 1849 lei. Are urme fine de utilizare și ambalaj ușor deteriorat, dar este cu câteva sute de lei mai ieftin decât unul nou, conform Compari.ro.

Primești un monitor ultrawide cu display curbat de 34 inch în diagonală, rezoluție WQHD și refresh rate de 165Hz. El aduce un raport de aspect de 21:9 și acoperă 90% din spectrul culorilor DCI-P3. Pe partea de conectivitate găsim două porturi HDMI, port DP1.4, USB Type-C pentru alimentare și jack de 3.5 mm pentru căști sau microfon.

Comanzi monitorul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-01-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Huawei MateView GT (Standard Edition


Autor: Mihai Arsene