🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #224: iMac cu CPU Apple M1 acum la 6049 lei în variantă resigilată, cu urme fine de utilizare

Apple iMac 24, CPU M1, produs cu urme fine de utilizare, mai ieftin resigilat

Dacă îți dorești un iMac cu procesor Apple M1, conform Compari.ro, nu îl vei găsi sub 7000-7100 lei nou. Totuși, l-am găsit la eMAG azi pentru 6049 lei în configurație cu 8 GB RAM, SSD de 256 GB. Vine pe roz, deci ar putea fi și un cadou excelent pentru prietena ta de Valentine's Day. Produsul are urme fine de utilizare și zgârieturi fine pe carcasă / accesorii. 

Display-ul acestui iMac are rezoluție de 4.5K, în pachet vei găsi o tastatură Magic Keyboard + mouse-ul Apple. Vine cu procesor M1 și GPU cu 7 nuclee. Panoul ajunge la o luminozitate de până la 500 de nits, vine cu tehnologie True Tone, iar PC-ul aduce și 6 difuzoare. Apple a adus și acustică spațială, suport Dolby Atmos, 3 microfoane pentru apeluri + o cameră web care filmează la calitate Full HD. 

Poți comanda iMac-ul cu procesor M1 de aici!

 

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 08-02-2023 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.

iMac M1 - resigilat


Autor: Mihai Arsene