🎯 Magazine cu reduceri și campanii active, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #90: Monitor curbat Samsung Odyssey (23.5 inch, 144Hz) la doar 589 lei acum!

Monitor curbat, Samsung LC24RG50FQUXEN, preț excelent în variantă resigilată

Sfârșitul acestei săptămâni vă aduce episodul cu numărul 90 din seria „RESIGILATUL ZILEI”. Azi avem pentru voi un monitor Samsung Odyssey de 23.5 inch în diagonală, cu refresh rate de 144Hz. În variantă resigilată costă doar 589 lei la eMAG și vine cu urme fine de utilizare și câteva zgârieturi. Dacă treceți peste aceste mici „imperfecțiuni”, vă alegeți cu un monitor ce se vinde la sume de peste 996 lei conform Compari.ro, nou. 

Monitorul are rezoluție Full HD și aduce o luminozitate de 200 cd/mp. Pe partea de conectivitate găsiți DisplayPort, HDMI și jack de 3.5 mm pentru căști. Beneficiază de tehnologie Mega DCR pentru un contrast excelent, iar panoul afișează 16.7 milioane de culori. În pachet veți găsi un cablu de alimentare și un suport ce se poate înclina, iar alte tehnologii prezente aici ar fi: Freesync, Black Equaliser și FlickerFree. Timpul de răspuns este de 4ms. 

Găsiți monitorul aici!

Îi mulțumim lui Rapha pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 13-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene