🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Xiaomi Mi Watch Lite, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 2)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro

Ați crezut că scăpați fără cadou azi? :) Salutare prieteni BF.ro! Cum Black Friday 2021 se apropie pe zi ce trece, dorim să vă arătăm că răsplătim fidelitatea voastră, cu speranța că ne veți vizita și mai des de acum încolo. :) Gata cu prologul și vă prezint cadoul nostru de astăzi, care vine din nou din curtea Mobilissimo.ro. Este vorba de sun smartwatch de acestă dată și anume Xiaomi Mi Watch Lite.

Între timp recapitulăm regulamentul:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 2 elemente: „Revendic” și numele complet al cadoului (în acest caz „Xiaomi Mi Watch Lite”)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Bineee! Acum că ați aflat (sau recapitulat) datele problemei, vă invit pe site-ul Mobilissimo.ro să vă aprofundați cunoștințele legat ceasul pus la bătaie azi prin inițiativa #RushToBFro (maraton de giveaway organizat de BF.ro).

Clipul de unboxing l-ați putut vedea mai sus.

Cât despre preț, aflați că eMAG îl vinde la suma de 259 lei, deci puteți cumpăra smartwatch-ul la o sumă modică, asta dacă nu ați fost „grăbitul norocos” de azi care prin iuțeală a revendicat la mod fruntaș cadoul. :D

Pe de altă parte vă urez BAFTĂ și vă recomad din nou subscribe la Pagina noasatră de pe Facebook și abonarea la notificările din Browser pentru a afla cât mai rapid despre giveaway-urile #RushToBFro care vor urma, dar și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

Xiaomi Mi Watch Lite


Autor: Ervin