🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro Iată cum îți poți crește șansele de câștig în cazul maratonului de giveaway BF.ro (Tutorial)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

În urmă cu doar câteva zile am pornit inițiativa #RushToBFro prin intermediul căreia voi, cititorii noștri, aveți șansa de a câștiga o mulțime de cadouri pe tot parcursul anului. Probabil știți deja că cea mai importantă regulă de urmat este să comentați la postarea cu pricina, primul comentariu câștigând cadoul pus la bătaie. 

Cu toate acestea, au existat plângeri conform cărora notificările din browser nu funcționează chiar atât de prompt, iar postările de Facebook refuză să își facă apariția. Astfel, ne-am gândit că ar fi cazul să explicăm pas cu pas cum ar trebui să procedați pentru ca postările de pe pagina de Facebook BF.ro să aibă prioritate și să le primiți rapid. 

Iată deci pașii pe care trebuie să îi urmați:

1. Accesați pagina de Facebook BF.ro și dați click pe cele trei puncte din partea dreaptă, exact ca în imaginea de mai jos;

2. Selectați prima opțiune din meniu Follow Settings / Setări de urmărire;

3. Adăugați pagina la favorite pentru ca postările să fie afișate în feed-ul personal de fiecare dată

Vă reamintim și condițiile de participare #RushToBFro:

  • Primul comentariu la postarea publicată sub hashtag-ul #RushToBFro câștigă cadoul pus la bătaie
  • Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  • Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  • Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  • Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Sperăm că a fost util acest scurt tutorial și vă urăm multă BAFTĂ! Vă reamintim de asemenea că avem o mulțime de cadouri ce așteaptă să fie revendicate zilnic. Șansele de câștig cresc odată ce urmăriți pagina noastră de Facebook și vă abonați la notificările din browser

Pont! Azi vom oferi cadou un telefon Motorola G9 PLUS! Stați pe aproape :)


Autor: Ervin