🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Xiaomi 11T Pro este disponibil la precomandă și vine cu aspirator robot + husă și trepied cadou

Oferte Mi-Home

Xiaomi a organizat un eveniment important azi în România în cadrul căruia au debutat mai multe produse interesante. În lumina reflectoarelor s-a aflat Xiaomi 11T Pro, un smartphone ce este disponibil începând de astăzi la precomandă și vine cu cadouri atractive. El costă 3199 de lei pe Mi-Home.ro și aduce primilor 1300 de cumpărători înregistrați pe site-ul xiaomipromo.ro un aspirator robot Mi Robot Vacuum Essential, dar și o husă și un trepied. 

Smartphone-ul este axat pe fotografie, iar display-ul său aduce o experiență cinematografică în mâinile voastre. Are parte de un ecran AMOLED luminos de 6.67 inch în diagonală cu refresh rate de 120Hz, pentru a mulțumi și gamerii. La interior se află procesorul Snapdragon 888 alături de 8 GB de RAM și 256 GB de stocare rapidă. Are cameră selfie de 16 MP, iar în spate o cameră de 108 MP alături de un senzor de 8 MP ultrawide și unul de 5 MP telemacro. Bateria de 5000 mAh se încarcă, în premieră pentru acest segment de preț, la 120W, ajungând de la 0 la 100% în sub 20 de minute. 

Nu uitați, pentru a beneficia de cadouri trebuie să vă înregistrați pe site-ul xiaomipromo.ro. Noul smartphone poate fi comandat de aici


Autor: Ervin