🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

BIBLIOTECA DE CĂRȚI: Azi cartea "Undă Verde" de Matthew Mcconaughey

Oferta Elefant.ro: Cartea "Greenlights"/ "Undă verde" de Matthew Mcconaughey la 55 lei

Astăzi vă facem o recomandare de carte în cadrul rubricii "Biblioteca de Cărţi". E vorba despre "Undă Verde", o carte a actorului Matthew Mcconaughey, cunoscut pentru rolul de Oscar din "Dallas Buyers Club", dar şi apariţii în seriale că "True Detective", în filmul "Wolf of Wall Street" şi "Interstellar". Cartea o găsiţi la Elefant.ro la suma de 55.25 lei.

Iată un synopsis:

Greenlights. Undă verde - precum un semafor cu toate culorile verzi - adună primii cincizeci de ani ai lui Matthew McConaughey: "un album, o antologie, o poveste a vieţii mele de până acum... o scrisoare de dragoste. Adresată vieţii". Dar şi "cum să obţii mai mult "Da" într-o lume plină de "Nu" şi cum să recunoşti momentele în care un "Nu" ar putea să fie de fapt un "Da". Pentru că lumina roşie devine în cele din urmă verde. Pentru că cel care juca mereu fără cămaşa în comedii romantice a devenit în cele din urmă un actor câştigător de Oscar.

În „Greenlights”/ „Undă verde”, McConaughey dezvăluie că a făcut sex pentru prima dată după ce a fost şantajat când avea 15 ani şi a fost molestat la 18 de un bărbat în interiorul unei dube, după care a fost bătut până şi-a pierdut cunoştinţa. Fraze ce impresionează, dar adevărul este că, odată ce le-ai citit, îţi dai seama că memoriile actorului texan vorbesc despre altceva.

Aceste două fraze nu sunt detaliate în restul cărţii. Pentru că, un caz rar în panorama de astăzi, McConaughey nu suferă de victimizare patologică: "Nu m-am considerat niciodată o victimă", se grăbeşte el să precizeze. "Am multe dovezi care arată că lumea conspiră că eu să fiu fericit."

Cartea a fost publicată în acest an şi poate fi găsită aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 03-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu