Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Căști Hi-Fi Sennheiser HD 569, cu soundstage excelent și bas adânc, acum la doar 249 lei în variantă resigilată

Căști audio excelente, over-ear, preț excelent azi în variantă resigilată

Conform Compari.ro, o pereche de căști over-ear Sennheiser HD 569 se comercializează la sume de peste 469 lei. Exact la acest preț le listează și eMAG, doar că există o variantă resigilată, cu urme fine de utilizare, la doar 249 lei.

Un chilipir pentru cei ce vor o pereche de căști de calitate. Au peste 20 de recenzii, toate pozitive și sunt excelente dacă iubești muzica cu bas. Ele aduc un sounstage excelent, plin de sunete bogate și detalii și un bas adânc, având drivere Sennheiser de calitate. Căștile vin cu două cabluri detașabile, unul de 3 metri cu mufă jack 6.3mm și unul de 1.2 metri cu mufă jack de 3.5mm și telecomandă pe fir + microfon. E recomandată însă folosirea unui DAC dacă vreți să beneficiați de adevăratul potențial al căștilor.

Găsiți căștile Sennheiser HD 569 aici!

Îi mulțumim lui Ursu Cristian pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene