Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Sony WH-1000XM5, noile căști over the ear flagship cu ANC sunt disponibile acum la precomandă pe eMAG

Acum la precomandă: Căștile flagship Sony WH-1000XM5 cu ANC

Cei care preferă căștile over the ear știu că Sony este una dintre companiile cu cele mai apreciate modele din segment. Recent japonezii au dezvăluit noua generație WH-1000XM5, deja disponibilă la precomandă și la noi pe piață, căștile fiind listate la eMAG pentru suma de 2099,99 lei

Sony WH-1000XM5

Le găsim pe argintiu sau negru, iar o schimbare de ordin vizual are loc la nivel de cupe și bandă, mai slim de această dată. Avem autonomie de până la 30 de ore cu ANC activat, sau 40 ore fără, 8 microfoane, funcție de optimizare Auto NC, iar legat de cupe, acestea se rotesc lateral.

Avem îmbunătățiri pentru tehnologia de anulare a zgomotului de fond, drivere noi de 30mm cu răspuns mai bun în frecvențe înalte, iar căștile aduc și suport pentru codecuri LDAC, Bluetooth și SBC-AAC. Avem Google Fast Pair și încărcare rapidă, care în 3 minute livrează suficientă autonomie pentru 3 ore de muzică. 

Poți comanda căștile Sony WH-1000XM5 de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu Sima