🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Apple Watch Nike SE (44mm) poate fi precomandat acum la cel mai mic preț din România!

Apple Watch Nike SE e disponibil acum pentru doar 1.112 lei la Altex

În oferta Altex veți găsi astăzi smartwatch-ul Apple Watch Nike SE la suma de doar 1112 lei. Atenție totuși, e vorba despre o precomandă, iar el va fi disponibil începând din data de 15.12.2021. Nu putem omite însă faptul că e cel mai bun preț din România, acest model fiind comercializat la sume de minim 1539 de lei de către alți retaileri, conform Compari.ro.

Smartwatch-ul vine în variantă de 44mm și este o ediție sportivă, cu o curea specială, concepută în colaborare cu Nike, după cum îi spune și numele. El este construit din aluminiu și este dedicat persoanelor active, cureaua având orificii pe toată lungimea sa pentru a lăsa pielea să respire. Vine cu un watch face special, personalizabil, ce pune accent pe sport, muzică și sănătate. De asemenea, aplicația Nike Run Club este preinstalată, fiind "partenerul" ideal pentru alergare. 

În afară de aceste aspecte extra, avem de-a face cu un Apple Watch SE obișnuit. El vine cu display OLED de 1.78 inch în diagonală, rezistă la apă în regim 5 ATM și aduce o autonomie de până la 18 ore. Are NFC, GPS, WiFi și Bluetooth, iar el monitorizează somnul, pașii, ritmul cardiac și sosește cu o mulțime de moduri pentru sport.

Smartwatch-ul Apple Watch Nike SE poate fi precomandat de aici!
Îi mulțumim lui Nicu A. pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene