🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Brățara fitness HUAWEI Band 6 costă 154 lei pe eMAG (cel mai mic preț din România)

154 lei costă Brățara fitness HUAWEI Band 6 și vine cu măsurarea volumului de oxigen din sânge

HUAWEI Band 6

Brățara fitness HUAWEI Band 6 costă 154 lei pe eMAG (cel mai mic preț din România). La debutul local costa cu 100 de lei mai mult, iar pe Compari.ro cel mai mic preț este și el cu 20 de lei mai scump decât pe eMAG.

Conform Mobilissimo, „brățara dispune de monitorizare SpO2,  senzor de puls și poate monitoriza numărul de pași, calitatea somnului, nivelul de stres și poate măsura ciclul menstrual. Oferă și 96 de moduri de antrenament, iar autonomia urcă la până 14 zile.”.

Pe de altă parte producătorul spune: „Huawei Band 6 cântăreşte doar 18 grame fără o curea ataşată. Corpul său măsoară 43 x 25.4 x 10.99 mm şi prezintă un singur buton pe laterală pentru navigare, pe lângă ecranul tactil. De asemenea, rezistă şi la scufundări de până la 5ATM (50m). Display-ul este unul de formă dreptunghiulară AMOLED, de 1.47 inch în diagonală şi cu rezoluţie de 194 x 368 pixeli. Acest ecran este cu 148% mai mare faţă de versiunea precedentă.”.

De asemenea, Huawei promite o mulţime de fețe pentru ceas disponibile prin Watch Face Store.

Puteți cumpăra brățara fitness HUAWEI Band 6 în 3 versiuni de culoare (roșu, negru și auriu/crem) de pe eMAG.

Iată și un clip oficial de prezentare al brățării HUAWEI Band 6

Brățara fitness HUAWEI Band 6 costă 154 lei pe eMAG (cel mai mic preț din România). La debutul local costa cu 100 de lai mai mult, iar pe Compari.ro cel mai mic preț este și el cu 20 de lei mai scump decât pe eMAG.


Autor: Ervin