🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Ceas cu administrare a tensiunii arteriale la ofertă: ASUS VivoWatch BP

Oferta PC Garage: SmartWatch ASUS VivoWatch BP, BioTracker PPG, EKG (ECG), GPS la 749.99 lei

Cu câteva ore în urmă am postat pe BF.ro un ceas inteligent cu senzor de puls, cu EKG şi cu monitorizare a tensiunii arteriale. La 1149 lei nu era chiar ieftin şi nu şi-l permitea toată lumea. Acum am găsit şi un model mai ieftin, cu autonomie mai mare şi cu multe funcţii legate de sănătate: ASUS VivoWatch BP.

El costă 749 lei la PC Garage, ceea ce conform Compari.ro este cel mai bun preţ de pe piaţa locală şi e în scădere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă anul trecut. Vine cu carcasă din ceramică, una fiabilă şi stilată. Are senzori ECG şi PPG incorporaţi, care pot monitoriza ritmul cardiac, somnul, activităţile fizice, nivelul de stres. Senzorul GPS de la bord oferă vizualizarea hărţilor şi statisticilor ca viteză, distanţă şi durata sesiunii de jogging. 

Autonomia poate ajunge la 28 de zile, iar ceasul aceasta poate stoca o sumedenie de metrici legaţi de sănătate. Am citit cu atenţie lista de funcţii şi nu e foarte clar dacă şi măsoară tensiunea sau doar o stochează pe cea măsurată de tensiometru, deci nu strica nişte documentare în plus. Partea bună e că vine cu un asistent care îţi dă sfaturi medicale personalizate zilnic.

Găsiţi produsul aici.


 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu