🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ceas Ingersoll THE SWING I07503 la doar 1165 lei pe WatchShop

Oferte WatchShop

WatchShop organizează campania "Lichidăm Stocurile" și evident, aduce reduceri mari pentru o mulțime de ceasuri. Deși smartwatch-urile sunt la mare căutare, nu putem uita de ceasurile clasice cu un design inedit. Am găsit în ofertă ceasul Ingersoll I07503 din colecția The Swing, pentru bărbați. Pe site-ul producătorului acest ceas se vinde cu 425 de euro (aproximativ 2000 de lei). Pe WatchShop însă, The Swing costă astăzi doar 1165.50 lei. Ca bonus, aveți și transport gratuit.

Aduce o carcasă rotundă, de 45mm fabricată din oțel inoxidabil pe culoarea rose gold, cu accente argintii. Cureaua este maro, din piele, iar cadranul prezintă un design inedit. În spate putem vedea chiar mecanismul în mișcare, o caracteristică a ceasurilor produse de Ingersoll.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-01-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin