🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ceasurile vor fi la mare căutare de Black Friday, iar WatchShop.ro este un retailer de urmărit

WatchShop.ro Black Friday 2020

Ceasurile vor fi la mare căutare de Black Friday, iar WatchShop.ro este un retailer de urmărit. Aceștia rulează deja oferta de BF, pe care o găsiți aici. Magazinul oferă (după spusele lor) reduceri de până la 90% la 15.000 de ceasuri.

Iată ce declară aceștia:

„Ne așteptăm ca anul acesta Black Friday să fie desfășurat și mai mult în online, conjunctura făcând ca magazinele fizice să fie mai puțin vizitate. Clienții vor fi mult mai deschiși să facă achiziții online, din confortul propriei locuințe, cu atât mai mult cu cât în anumite localități există deja restricții de deplasare.

Ca și obicei de cumpărare, categoria cadouri, din care fac parte și accesoriile, implicit WatchShop.ro, credem că va fi printre fruntașele evenimentului”, spune Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-11-2020 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin