🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Huawei Band 6 la oferta; Brăţara rezistenta la apa la 5 ATM, senzor SpO2

Oferta Black Friday 2021 la evoMAG: brăţara de fitness Huawei Band 6, rezistenta la apa la 5 ATM

Niciodată nu e prea târziu să dai colăceii jos, iar o brăţară de fitness poate ajuta. Huawei Band 6 costă doar 149 de lei la evoMAG şi vine cu corp rezistent la apa la 5 ATM. Are senzor de puls şi saturaţie a oxigenului.

Huawei Band 6 cântărește doar 18 grame fără o curea atașată. Corpul său măsoară 43 x 25.4 x 10.99 mm și prezintă un singur buton pe laterală pentru navigare, pe lângă ecranul tactil. De asemenea, rezistă și la scufundări de până la 5ATM (50m). Display-ul este unul de formă dreptunghiulară AMOLED, de 1.47 inch în diagonală și cu rezoluție de 194 x 368 pixeli. Acest ecran este cu 148% mai mare față de versiunea precedentă. De asemenea, Huawei promite o mulțime de fețe pentru ceas disponibile prin Watch Face Store.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 13-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Alex