🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

HUAWEI Watch 4 Pro se lansează pe 8 iunie în România și avem o extra reducere pentru tine

Cum obții extra reducere pentru HUAWEI Watch 4 Pro

Cel mai nou ceas inteligent din portofoliul celor de la HUAWEI este modelul Watch 4 Pro, anunțat oficial cu doar câteva săptămâni în urmă atunci când avea loc evenimentul de lansare global pentru HUAWEI P60 Pro și HUAWEI Mate X3. Noul smartwatch are câteva dotări speciale la pachet, precum monitorizarea hiperglicemiei. Vine și cu un design nou, are eSIM iar în varianta de top are carcasă din titaniu.

HUAWEI Watch 4 Pro

Există și un Huawei Watch 4 de bază, iar indiferent de varianta aleasă tu vei beneficia de 200 lei extra reducere dacă te abonezi la newsletter-ul HUAWEI Store cu o adresă de e-mail nouă. Lansarea are loc pe data de 8 iunie, moment în care se va da startul programului de precomandă. Tot din aceeași zi poți folosi extra reducerea de 200 lei.

Te abonezi aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-05-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu