🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm, Mystic Silver la sub 1300 de lei astăzi!

3% reducere folosind codul QUICK202

Galaxy Watch 3 este cel mai nou smartwatch de la Samsung. O bună perioadă de timp a avut un preț de peste 2000 de lei, însă recent a început să scadă, iar astăzi costă doar 1300 de lei la QuickMobile. Bonus, dacă aplicați codul "QUICK202" primiți o extra-reducere de 3%. Este vorba despre varianta WiFi, Mystic Silver de 45 mm.

Acesta are un ecran AMOLED de 1.4 inch de foarte bună calitate, 1GB de memorie RAM și 8GB de stocare pentru a încărca muzică și cărți audio facil. Prezintă o mulțime de moduri de fitness, este rezistent la apă de până la 50m și recent Samsung a activat funcțiile pentru măsurarea presiunii arteriale și efectuarea electrocardiogramei (EKG) direct pe ceas. Se pot conecta căști Bluetooth pentru a asculta muzică, iar acesta dispune de zeci de mii de fețe pentru ceas descărcabile prin magazinul dedicat. Dacă doriți să îl comandați, îl găsiți chiar aici!

Nu uitați să aplicați codul QUICK202 pentru o extra-reducere de 3%.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin