🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smartwatch Huami Amazfit T-REX la cel mai mic preţ de pe piaţa locală

Oferta Black Friday 2021 la evoMAG cu ceas inteligent Huami Amazfit T-Rex la 359 lei

Dacă sunteţi în căutarea unui ceas inteligent cu design robust care să aducă măcar puţin cu un Casio G-Shock, acesta ar putea fi răspunsul. Acest Huami Amazfit T-REX cu ecran AMOLED de 1.3 inch se găseşte la evoMAG la preţul de 359 de lei.

Conform Compari.ro acesta este cel mai mic preţ de pe piaţa locală, în condiţiile în care sunt şi magazine care îl vând pe la 600 de lei. Acest ceas inteligent monitoirizeaza ritmul cardiac, caloriile ars şi caliratea somnului. Are 12 cetificari militare, care asigură o rezistenţă sporită în cele mai dure condiţii de temperatură, umiditate, adâncime şi intemperi.

Rezista 240 de ore la umiditate intensă, se poate scufunda la 50 de metri adâncime şi suporta temperaturi de 70 de grade Celsius. Are şi GPS şi se poate cumpăra de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu