🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smartwatch Huawei Watch GT 2e (46 mm) la doar 306 LEI astăzi!

Cod extra-reducere 15% - "15comunicatii"

Pentru cine caută un smartwatch elegant, Huawei Watch GT 2e ajunge astăzi la un preț atractiv. Ceasul costă 360 de lei la Altex, la reducere, însă dacă aplicați codul "15comunicatii" primiți un extra-discount de 15%. Astfel, acesta poate fi achiziționat pentru doar 306 LEI! Este vorba despre un smartwatch de 46 mm cu ecran AMOLED de 1.39 inch și corp fabricat din oțel inoxidabil. Autonomia acestuia este de două săptămâni, iar cureaua cu perforații permite pielii să respire mai bine.

Acesta aduce rezistență la apă de până la 5 ATM și are 4GB de stocare permițând salvarea a până la 500 de piese pentru ascultare via bluetooth în timpul sesiunilor de sport. Monitorizează pulsul, nivelul de oxigenare a sângelui și dispune și de funcție de relaxare și monitorizare a somnului. Pe lângă zecile de moduri pentru sport obișnuite acesta dispune și de tracking pentru activități inedite precum alpinism, surfing, dans urban sau skateboarding. Dacă doriți să îl achiziționați, îl găsiți aici!

Îi mulțumim lui Andrei pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin