🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch4, 44mm, poate fi achiziționat pentru doar 893 lei! CEL MAI BUN PREȚ de până acum

Sub 900 lei, atât costă acum cel mai nou smartwatch din portofoliul Samsung

Dacă erați în căutarea unui smartwatch de nouă generație de la Samsung, din seria Galaxy Watch4, azi ar fi un moment potrivit pentru a-l achiziționa. Deși se comercializează la sume de peste 1000 lei conform Compari.ro și chiar eMAG, Altex îl vinde la doar 893 lei azi.

Pentru această sumă primiți un smartwatch modern care rulează chiar cea mai nouă versiune a sistemului de operare de la Google, WearOS. Acest lucru vă permite să realizați plăți contactless facil, direct de la încheietura mâinii. Este versiunea Bluetooth, deci va trebui să fie conectat la smartphone pentru a utiliza funcțiile de apelare sau mesaj, însă. Ceasul are un display de 1.36 inch, AMOLED, vine cu 1.5 GB RAM și 16 GB de stocare pentru melodii și aplicații. El sosește cu o mulțime de funcții pentru sport și poate monitoriza pulsul, pașii, nivelul de oxigenare al sângelui și vine cu senzor AKG la pachet. 

Îi mulțumim lui Mihnea pentru acest pont, iar voi găsiți ceasul aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene