🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smartwatch Vector Luna cu autonomie de până la 30 de zile la 499 de lei + cadou

Oferte ITGalaxy

La ITGalaxy am găsit unul dintre cele mai frumoase smarwatch-uri de pe piață. Este vorba despre Vector Luna care a coborât sub pragul de 500 de lei. Ceasul este fabricat din oțel inxidabil, iar liniile simple ale carcasei sunt evidențiate prin șlefuirea discretă a acesteia. Inelul superior prezintă finisaje lucioase, iar butoanele scot în evidență design-ul elegant.

Avem de-a face cu un ecran LCD, de 1.2 inch și o curea confecționată din piele. Ceasul prezintă rezistență la apă de până la 50 de metri și se conectează cu smartphone-ul având funcție de mesagerie, cronometru și alarmă. De asemenea, acesta măsoară numărul de pași efectuați, distanța parcursă, caloriile consumate, cât și durata și calitatea somnului. Autonomia în acest caz ajunge până la 30 de zile.

Acesta sosește și cu un cadou, zic eu, interesant. Este vorba despre un încărcător 2-in-1 NEX în valoare de 139 de lei. Acesta are atât funcție de încărcare wireless la 15W, cât și de sterilizator UV pentru smartphone, căști, smartwatch și alte accesorii. Puteți comanda ceasul de aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin