🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Xiaomi Mi Band 6 scade sub 200 de lei

Oferta evoMAG

Xiaomi a lansat cu o lună în urmă o nouă brăţară de fitness, modelul Mi Band 6, care a sosit în România pe final de aprilie. Avea şi un discount iniţial de 10% care ţinea produsul 200 de lei. Ulterior a costat 200+ lei, dar dacă veţi face puţin research ca noi veţi descoperi oferta evoMAG de mai jos.

Acolo produsul costă doar 197 de lei. Vorbim despre o brăţară de fitness cu rezistenţă la scufundare în apă şi un ecran AMOLED chiar generos, de 1.56 inch. Are corp certificat 5 ATM, senzor de puls, senzor de oxigenare a sângelui şi NFC pentru plăţi. Vine cu 60 de watch face-uri, tracker de fitness cu 30 de tipuri de exerciţii fizice, dar şi autonomie de 14 zile. Oferă şi exerciţii de respiraţie, tracker de somn şi ciclu menstrual. 

Găsiţi produsul aici.


 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 07-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin