🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

HDD extern Western Digital Elements WDBU6Y0030BBK, 3TB la reducere

Oferta Flanco Black Friday 2021

Continuă ofertele bune cu ocazia lui Black Friday 2021 la Flanco, de această dată cu un HDD extern marca Western Digital. Este un model Elements WDBU6Y0030BBK, care ajunge să coste 349 de lei, asta în condiţiile în care la mai toţi retailerii sare de 400 de lei.

Oferă 3 TB stocare, este compact şi portabil şi vine cu trial gratuit al software-ului WD SmartWare Pro. Dispune de compatibilitate cu USB 3.0 şi USB 2.0, iar portul său USB 3.0 permite viteze de transfer ridicate. Cântăreşte 230 de grame şi am văzut cazuri în care oamenii îl folosesc ca stocare extinsă pentru Playstation 4, pentru o librărie generoasă de jocuri. Pentru un HDD extern e foarte compact, iar recenziile îl compară cu un smartphone de mărime medie. E bun pentru un backup de la un PC la altul. 

Găsiţi produsul aici. 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu