🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

RESIGILATUL ZILEI #7: Kit memorie RAM RGB, Kingston FURY Beast, 32 GB, DDR4, 3733 MHz, sub 600 lei în versiune resigilată

Memorie RAM DDR4, 3733MHz, super preț în versiune resigilată

Revenim astăzi cu un nou articol din seria noastră zilnică "RESIGILATUL ZILEI". Prețul componentelor pentru PC-uri a crescut foarte mult în ultima perioadă, iar achiziționarea produselor resigilate sau chiar second hand nu e o rușine. Am găsit astfel un kit de memorie RAM Kingston FURY Beast (2 x 16GB) la doar 594 lei la CEL. Vorbim despre un discount bine-venit, având în vedere că același kit e comercializat nou de către alți retaileri chiar la sume de peste 780 lei conform Compari.ro.

Este un kit de memorie DDR4, tactat la o frecvență de 3733 MHz, ideal în cazul în care voiai să îți construiești un PC de gaming sau să îi faci un upgrade celui existent.

Kit-ul poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene