🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

SSD Samsung 870 EVO 500GB cu un cadou care îţi face PC-ul mai sigur + preţ bun

Oferta evoMAG Sezonul Sărbătorilor: SSD Samsung 870 EVO 500GB SATA-III 2.5" la 345 lei + Bitdefender Antivirus Plus pe un an

Dacă aţi început să vă construiţi un PC pentru gaming în această perioadă de iarnă ce urmează, sau vreţi să upgradati PC-ul actual cu extra stocare, recomand să faceţi trecerea la SSD în loc de HDD. Mai ales că am găsit o ofertă foarte bună la evoMAG pentru SSD Samsung 870 EVO 500GB SATA-III 2.5"

E vorba despre preţul de 345 de lei, printre cele mai bune de pe piaţă, conform Compari.ro. Compărătorul ne arată că sunt şi preţuri cu 40 de lei mai mici, dar ce are evoMAG special e că oferă şi un cadou: Bitdefender Antivirus Plus, pe un an şi un utilizator, care ar valora 99 de lei separat.

Revenind la SSD, el vine cu viteza secvenţiala de citire de până la 560 MB/s şi citire secvenţiala de 530 MB/s. Oferă până la 2400 TBW şi este echipat cu controllere VNAND şi MKX din a 6-a generaţie care asigură o experienţă stabilă. Vine cu 5 ani garanţie şi e foarte fiabil.

Îl găsiţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 27-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu