🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

eMAG va lansa propria linie de de cosmetice şi produse de larg consum: eMAG Essentials şi BeautyName

eMAG a inregistrat noi branduri: eMAG Essentials si BeautyName

eMAG se pregăteşte de încă o extindere, dincolo de Tazz şi Freshful. De această dată pregăteşte lansarea unor linii proprii de cosmetice şi produse de larg consum, iar asta deducem din denumirile pe care le-a înregistrat recent: eMAG Essentials şi BeautyName, aşa cum aflăm de pe blogul lui Radu Dumitru.

eMAG nu a anunţat încă nimic, ci doar a înregistrat mărcile în ultima săptămână la oficiul de mărci inregisrate. eMAG Essentials va fi o serie de produse de larg consum sub brand propriu. Conform înregistrării oficiale sunt acoperite materiale de construcţii, odorizante, produse de grădinărit, de papetărie, rechizite, materiale textile, vase, acvarii, alarme şi echipamente de avertizare, echipamente pentru agricultură. 

A fost înregistrat şi brandul BeautyName by eMAG, cu produse pentru toaletă, pentru îngrijirea pielii, balsamuri, produse de igienă personală, cosmetice, paste de dinţi, şampoane, uleiuri esenţiale, vopsea, machiaj, lumânări de masaj, loţiuni, geluri, pudre şi multe altele. 

Va fi interesat de văzut şi ce preţuri va avea eMAG, pentru că piaţa e deja saturată în ambele segmente.


Autor: Alex