🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aparat de masaj, 3D Full Body Shiatsu Massager Wellneo la un cost atractiv

Oferta TopShop Black Friday 2021: 50% reducere la aparat de masaj 3D Full Body Shiatsu Massager Wellneo

Ultimul an a fost cu siguranţă unul stresant şi intens, iar cu toţii resimţim dureri de gât sau spate de la viaţa mai sedentara. Aparatul de masaj Wellneo 3D Shiatsu Full Body este o modalitate excelentă de a calma durerea musculară, de a vă relaxa întregul corp și de vă răsfăța. Are reducere de 50% acum la TopShop.ro, unde costa 199 lei.

Shiatsu este o formă de masaj sub presiune, cu degetele, și una dintre cele mai importante tehnici de masaj. Tehnicile de masaj prin presiune sunt folosite pentru a activa energia organismului. Scopul masajului nu este doar de a elibera tensiunea, dar și pentru a optimiza fluiditatea energiei și a ajunge la o armonie între corp și suflet.

Masajul sub presiune Shiatsu cu Aparatul de masaj Wellneo 3D Full Body Shiatsu Massager eliberează tensiunea mușchilor cu ajutorul a 4 capete de masaj mari și încă 4 mai mici, acoperind o suprafață mare de țesut și oferind un masaj intens asemănător cu cel din saloanele de masaj.

Găsiţi produsul aici.

 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu