🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aparatul de aer condiționat inteligent Samsung Wind-free Elite 12000 BTU poate fi achiziționat pentru 3.299 lei (eligibil Rabla)

Oferte eMAG

eMAG a dat startul campaniei "Revoluția Prețurilor" astăzi. Cu această ocazie, aparatul de aer condiționat inteligent Samsung Wind-free Elite 12000 BTU primește o reducere de 22% și ajunge să coste 3.299 lei (preț vechi 4.599 lei). Nu este un preț mic, desigur, însă acest aparat de aer condiționat are funcții foarte utile, iar consumul de energie este foarte redus.

Utilizând modul Wind-Free, unitatea exterioară utilizează o putere minimă, folosind cu până la 77% mai puțina energie electrică în comparație cu modul "Răcire Rapidă". Acesta dispersează ușor și fără zgomotot aerul prin 23.000 de micro orificii de aer. Astfel, senzația de vânt pe care o redau aparatele de aer condiționat convenționale este inexistentă. De asemenea, acesta sosește cu in filtru Tri-Care, cu 3 straturi de înaltă densitate. Acesta extrage particulele mari de praf, fibrele și părut animalelor. De asemenea, filtrul cu Zeolit capturează praful fin și ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor. 

Aparatul de aer condiționat poate fi controlat facil, din aplicația pentru smartphone, iar modul Winf-Free Good Sleep va crea climatul ideal pentru somn. Fie că aveți nevoie de răcire, de până la 10°C sau încălzire de până la 24°C, aparatul va funcționa în regim autonom și va asigura climatul perfect pentru orice moment al zilei.

Puteți comanda aparatul de aer condiționat Samsung Wind-free Elite 12000 BTU de aici!


Autor: Ervin