🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aspirator Robot Roborock E4 acum sub 800 de lei

Oferta Black Friday 2021 Flanco

Ştiu că am mai inclus aspiratoare robot în fluxul nostru de oferte, dar de această dată avem şi o vedetă: Roborock E4. Este unul dintre cele mai căutate aspiratoare ale momentului, mai ales de când a picat sub 1000 lei. 

Sunt încă retaileri care îl vând şi la 1100 sau 1400 de lei, dar la Flanco l-am găsit la 799 lei. Este un aspirator robot cu senzor de înălţime, potrivit pentru cei care au animale de companie. Fiecare mişcare este monitorizată cu precizie şi acest aspirator robot poate curăţa eficient podelele şi ocoli obstacolele de până la 2 cm

Odată ce activaţi funcţia de spălare, el va folosi doar apă, iar producătorul afirmă că nu e indicată utilizarea detergenţilor de curăţare, putând dăuna aparatului. Creează o hartă internă a zidurilor şi obstacolelor pentru a se orienta mai uşor şi oferă o curăţare completă cu până la 10% mai rapidă faţă de Roborock E2 şi E3. Bateria de 5200 mAh asigură un interval de curăţare de 2152 mp. 

Un recipient de 650 ml va stoca praful şi fiind mare, îl veţi goli mai rar. Găsiţi produsul aici


 

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu