🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aspirator robot Rowenta X-Plorer S95 Total Care la cel mai bun preț din România!

Oferte PC Garage

Când vine vorba de aspiratoare robot, mulți se gândesc instant la seria Roborock de la Xiaomi. Totuși, în acest an Roborock S7 are parte de competiție serioasă din partea modelului X-Plorer S95 Total Care de la Rowenta, chiar dacă prețul este similar. Acesta din urmă are parte de o extra-reducere de 20% la PC Garage și costă 2575 de lei. Conform Compari.ro, un preț excelent.

Și dacă tot vorbeam de o comparație, acesta a fost testat recent de către colegii noștri de la GadgetZone.ro, iar numărul de accesorii din pachet este cu adevărat impresionant, peste competitorul său direct. Printre acestea se numără peria Animal Turbo, peria pentru utilizare zilnică, peria Precision Turbo, Peria Downy Turbo și alte trei mopuri incluse (standard, allergy și animal). 

Acesta este silențios (53 dB), capacitatea sa de colectare este de 0.5 L și are funcție de aspirare umedă și uscată. Se controlează facil din aplicație, autonomia sa ajunge la 225 de minute și sosește cu tehnologii precum Animal Care și Smart Navigation 8.0. Bineînțeles, avem aici senzori anti-cădere, anti-coliziune, cel pentru mapare a încăperii, radar și are chiar un compartiment pentru scame detașabil. Puterea de aspirare este de 12.000 Pa, iar dacă ai un animal de companie, vei uita complet de firele de păr de pe podea sau de nevoia de a da cu mopul în încăpere.

Puteți comanda noul aspirator Rowenta X-Plorer S95 Total Care de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin