🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH, pet-friendly, cu mop, la doar 899 de lei

Oferte evoMAG

Aspiratoarele robot sunt foarte populare în această perioadă, ocupându-se practic de curățenie și întreținere în mod automat. La evoMAG găsim astăzi modelul Rowenta X-Plorer Series 50 RR7387WH care are și mop la suma de 899 de lei. Este un preț excelent conform Compari.ro, alți retaileri practicând chiar prețuri de peste 1300 de lei.

Pentru această sumă primiți un aspirator robot pet-friendly, fiind special proiectat pentru cei ce dețin animale de companie. În pachet sosește peria Animal Turbo de înaltă eficiență ce poate capta părul de animale în timp ce mopul Animal Scrub se ocupă de petele dificile lăsate de acestea. El are parte de o perie rotativă în partea centrală și două perii laterale. Are senzori de cădere și infraroșu pentru gestionarea obstacolelor, iar controlul se realizează facil, din aplicație. În plus, este și ușor de reparat, iar piesele de schimb sunt ieftine. 

Aspiratorul robot poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin