🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aspirator robot Xiaomi Mi Mop Pro cu sistem de navigaţie laser sub 1000 lei

Oferta PC Garage pentru aspirator robot Xiaomi Mi Mop Pro Negru, 999 lei, cu navigaţie laser

Curăţenia de toamnă e pe cale să fie înlocuită de curăţenia de Crăciun, iar pentru a nu ne distruge şalele putem folosi un aspirator robot. O idee bună este să apelăm la un Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, dar un singur retailer e cel care face diferenţa. 

Conform Compari.ro mai toţi retailerii vând produsul pe la 1140-1200 de lei şi doar PC Garage coboară preţul la 999 lei. Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuul Cleaner Mop Pro este varianta superoara a Mi Robot Vacuum, dotat cu sistem îmbunătăţi de navigare laser. Poate face aspiraer şi spălare simultană, are recipient de praf de 550 ml plus recipient 2 în 1: praf/apa de 300 ml şi 220 ml.

Funcţionează cu 3 moduri de curăţare a pardoselilor şi covoarelor: mod aspirare şi spălare în acelaşi timp, mod aspirare şi mod spălare. Are 12 seturi de senzori de înaltă precizie, navigare asistată şi detectarea mediului din jur.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 06-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu