🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Aspiratorul robot 360 S10 este disponibil la precomandă și are un preț special, 2399 lei! Aduce o putere mare de aspirare și o autonomie de 180 de minute

Oferte Geekmall

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator robot de top, rival pentru Xiaomi Roborock S7 sau Rowenta X-Plorer S95, modelul 360 S10 este disponibil la precomandă începând de azi. El costă în mod normal 2.699 lei, însă timp de 15 zile poate fi precomandat la prețul de 2.399 lei

Este vorba despre un aspirator robot cu corp ultra-subțire, având o talie de doar 8.5 cm. Acesta aduce o putere de aspirare de 3300 PA și senzori tripli LiDAR de tip Triple-eye pentru scanarea încăperii 3D. Acesta nu se lovește de pereți sau alte obstacole și detectează automat covoarele. Reprezintă un plus și posibilitatea de a adăuga dezinfectant în rezervorul de apă, dar și tehnologia de reducere a zgomotului. Opțiunea de cartogorafiere multi-etaje îi permite aspiratorului robot 360 S10 să memoreze în doar câteva secunde fiecare etaj al casei tale, iar ruta de curățenie va fi optimizată rapid. 

Aspiratorul oferă 4 moduri de aspirare, de la modul silențios (600 Pa), până la modul puternic de 3300 Pa. Bateria de 5000 mAh asigură până la 180 de minute de autonomie, iar aspiratorul poate face distincția între diferite suprafețe și folosește informațiile pentru a controla funcția mop. Pe lângă controlul din aplicație, acesta este compatibil și cu Alexa, Google Assistant și Clava și sosește cu o mulțime de accesorii la pachet.

Puteți precomanda aspiratorul robot 360 S10 la un preț special de aici din oferta GeekMall, sau de pe eMAG la aceeași sumă de aici!


Autor: Ervin