🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Cântar Xiaomi Mi Smart Scale 2 la preţul unui bilet de tren

Oferta PC Garage: Cântar Xiaomi Mi Smart Scale 2 la 49.79 lei

Eram tentat să folosesc din nou sintagma de "produs ieftin precum 2 meniuri KFC sau McDonald's", dar am zi să nu fim înţepeniţi în clişee. Să zicem că acest cântar Xiaomi Mi Smart Scale 2 la 49.79 lei costa cât un bilet de tren, poate de la Bucureşti la un oraş montan.

În ce priveşte produsul în sine, e foarte sensibil şi pe lângă faptul că te poţi cântări pe el, poate fi folosit şi pentru a cântări fructe, legume, pachete de expediat prin curier, supuse unor reglementări. Are display cu LED, care afişează greutatea în doar 3 secunde după ce te-ai urcat pe cântar. Poate fi folosit şi pentru un test de echilbru şi poate stoca datele a până la 16 utilizatori.

Suma de 49.79 lei reprezintă cel mai bun preţ la ora actuală dintre toţi retailerii conform Compari.ro. Suportă până la 150 de kilograme, are suport Bluetooth 5.0 şi funcţionează cu 3 baterii AAA (neincluse în pachet). Îl găsiţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 26-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu