Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Cel mai ieftin aragaz electric din România? Probabil!

Oferta Flanco.ro Black Friday 2021: Aragaz electric Hansa FCEW56069, 4 zone de gătit, Clasa A la 749 lei

De fiecare dată când găsim maşina de spălat vase, combina frigorifică sau aragaz sub 1000 de lei ni se pare oferta bună. Mă rog, la aragazele pe gaz nu e chiar oferta bună, dar la cele pe electric e chilipir şi am fost şocat să văd că există chiar un model de doar 749 lei la Flanco.

Aragazul electric Hansa FCEW56069 primeşte acest preţ de Black Friday 2021 şi nu apare listat în Compari.ro, dar o răsfoire a ofertelor de acolo ne arată că stăm bine şi asta e preţ mai degrabă de plita decât de aragaz. Ce oferă? Păi, sticlă reflexivă cu geam triplu straficat, care reduce creşterea temperaturii uşii în timpul pregătirii de alimente. Are email uşor de curăţat, funcţie de decongelare şi se poate curăţa uşor cu aburi (steam cleaning).

Are 4 arzătoare alimentate electric şi vine cu o tavă. Şi uptorul este alimnetat tot electric, este iluminat şi are capacitate de 67 de litri.

Dacă vă tentează produsu, îl puteţi găsi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-11-2021. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu Iorga