🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Cel mai ieftin aspirator robot din România: Teesa Smart Vac TSA5030

Oferta evoMAG

Aruncând o privire peste oferta specială de la evoMAG din aceste zile am găsit cel mai ieftin aspirator robot de pe piaţa locală. E vorba despre Teesa Smart Vac TSA5030, care costă doar 309.99 lei. Are autonomie de 100 de minute, capacitate de 0.3 litri şi vine cu un sistem automat de curăţare cu un slot de aspirare plasat în partea de jos a produsului.

Are două perii laterale care aspiră praful şi murdăria direct în sistemul de aspirare. Se remarcă prin volumul scăzut de zgomot produs, astfel încât nu vei deranja vecinii sau familia. Aspiratorul robot este proiectat pentru majoritatea tipurilor de pardoseli dure şi covoare cu păr scurt. Vine cu senzor de defecţiune la sol, senzor de ridicare, sistem anti încurcare şi roţi mari, pentru a se putea mişca uşor. 

Bara de protecţie din cauciuc protejează mobilierul. Îl găsiţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 21-04-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin