🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Combina frigorifică Whirlpool WB70E 972 X (462 L) poate fi achiziționată la un preț excelent astăzi!

Oferte Flanco

În căutarea unei combine frigorifice de calitate? Modelul Whirlpool WB70E 972 X poate fi achiziționat pentru doar 2.299 lei astăzi, deja un preț bun conform Compari.ro. Totuși, dacă alegeți plata în 3 sau 4 rate fără dobândă prin sistemul Oney, ea are parte și de 10% extra-reducere. 

Whirlpool WB70E 972 X este o combină frigorifică de 462 de litri în capacitate. Ea are un design minimalist, potrivindu-se în orice bucătărie și sosește cu tehnologia No Frost care previne în mod eficient formarea de gheață în congelator prin reducerea nivelului de umiditate. Rafturile sunt din sticlă și au parte de profile frontale care adaugă rezistență, pe lângă o notă de eleganță. Volumul frigiderului este de 309 litri, iar cel al congelatorului ajunge la 153 de litri. Are afișaj touchscreen, iar sistemul de dezghețare este automat. Are și funcție de congelare rapidă, de avertizare cădere curent și multi flow. 

Puteți comanda combina frigorifică de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-07-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin