🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Cuptor incorporabil BOSCH HBF534EB0Q, Electric, 66 L, 3400W cu un cost atractiv

Oferta evoMAG

Dacă tocmai v-aţi mutat în casă nouă şi sunteţi în căutarea unui cuptor încorporabil, o idee bună este acest model BOSCH HBF534EB0Q, care are preţ bun la evoMAG. Costă 1299 lei şi vine cu 5 ani garanţie.

Avem de-a face cu un cuptor electric aici, unul cu capacitate de 66 de litri. Pentru a beneficia de cei 5 ani de garanţie, trebuie să înregistrezi produsul pe site-ul www.bosch-home.ro. Are 7 funcţii, auto curăţare eco clean, grill, încălzire 3D şi oprire automată. De asemenea trebuie spus că are putere de 3400W, este fabricat din inox şi uşa este din sticlă. 

Vine cu o tavă universală la pachet şi dispune de suporturi telescopice pe un nivel pentru introducerea şi scoaterea uşoară şi în siguranţă a tăvilor de copt. Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 17-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin