🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Cuptor încorporabil ELECTROLUX EOB9S31WX, electric, 70L, cu Wi-Fi la cel mai bun preț din România!

Oferte Altex

În cazul în care căutați un cuptor electric încorporabil de calitate, multifuncțional, cu funcții smart care să vă permită să configurați procesul de gătire facil, ELECTROLUX EOB9S31WX poate fi achiziționat azi pentru 3479 lei. O scurtă verificare pe site-ul Compari.ro dezvăluie faptul că acesta este cel mai bun preț din România!

Cuptorul are o capacitate de 70 de litri și aduce o mulțime de funcții de gătire. Printre acestea regăsim Au Gratin, încălzire jos, coacere pâine, gătire convențională, dezghețare, uscare, dospire, Grill, Conservare alimente, gătire înceată, Steamify, dar și altele. Este un cuptor electric smart, el putând fi controlat folosind aplicația Connected Cooking (gătire conectată). Prin intermediul smartphone-ului putem astfel seta de la distanță durata și temperatura cuptorului în timpul gătirii, controlând procesul de gătire din afara bucătăriei. El are și o mulțime de senzori care determină temperatura preparatelor, se poate opri automat atunci când mâncarea este gătită, iar variația de temperatură oscilează între 30 și 230 de grade Celsius. Este și foarte eficient din punct de vedere energetic, făcând parte din clasa A++. 

Puteți comanda cuptorul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 21-07-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin