🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Flanco aniversează 27 de ani de prezenţă în România cu reduceri speciale, livrare gratuită

Ofertă Flanco la aniversarea de 27 ani: până la 10% reducere şi livrare gratuită

În această săptămână Flanco aniversează 27 de ani de prezenţă în România şi a decis să sărbătorească alături de cumpărătorii săi prin intermediul unor oferte speciale. E vorba despre transport gratuit la TOATE produsele, dar şi reduceri până la 10% direct în coş la plată cu cardul.

Campania are loc între 1 şi 4 decembrie şi implică două tipuri de reduceri:

  • 5% reducere la cumpărături între 1500 lei şi 2499 lei
  • 10% reduceri la cumpărături de peste 2500 de lei

Trebuie doar să alegeţi produsele dorite, să le adăugaţi în coş, să selectaţi metoda de plată preferată şi să finalizaţi comanda, cu reducerea aplicată direct în coş, în funcţie de valoarea sa. 

Istoric Flanco:

Flanco, una dintre cele mai longevive companii românești, aniversează, la începutul lunii decembrie, 27 de ani de prezență pe piața autohtonă de retail, cu cea mai extinsă gamă de soluții de finanțare oferite clienților și servicii de livrare complete – acasă, la easybox sau în magazin. 

Ultimii 10 ani, din 2011 până în prezent, au fost marcați de o continuă dezvoltare a companiei: numărul de magazine s-a dublat, de la 77 în 2011, la 160 în 2021; la fel și cifra de afaceri – de la 110 milioane euro în 2011, la 218 milioane euro, în 2020; în același timp, numărul angajaților s-a triplat, de la 525 în 2011, la 1.540 în 2020. 

Pe parcursul anilor, compania a adus pe piața românească numeroase concepte noi, precum ideea de magazin electro-IT pe suprafețe mari, conceptul de “credit cu buletinul”, dezvoltat în parteneriat cu Cetelem, fenomenul Black Friday sau lansarea propriului brand de produse electro-IT, Vision. De asemenea, s-a implicat permanent în viața socială a comunității, sprijinind programul “Nouă ne pasă”. 

Mai multe detalii despre oferta aveţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu