🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Frigider ARCTIC AD60310M30W Clasa F Volum Net 237l cu discount

Oferta ITGalaxy

ItGalaxy.ro împlineşte în această săptămână 14 ani şi sărbătoreşte cu preţuri foarte bune şi oferte. Un exemplu este acest frigider Arctic AD60310M30W, care costă 998 lei. Are uşi reversibile şi termostat ajustabil. Vine cu un compartiment special Fast Freeze Zone (în zona congelatorului), care oferă congelare rapidă. Alimentele de acolo vor fi congelate într-un timp mult mai scurt.

Există şi o zonă Garden Fresh, un compartiment spaţios dedicat depozitarii de legume şi fructe. Alimentele vor rămâne proaspete şi gustoase o bună perioadă de timp. Avem şi un Eco LED, care oferă lumina mai puternică, cu mai puţină căldura degajată şi consum energetic de 7 ori mai mic. Rafturile sunt fabricate din sticlă cu rezistenţă ridicată şi oferă o siguranţă sporită, permiţând plasarea de recipiente grele de până la 25 kg pe fiecare raft.

Uşile reversibile permit montarea lor în funcţie de nevoile tale şi spaţiul disponibil. Găsiţi produsul aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 25-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin