🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Frigider cu două uși Arctic cu extra reducere de 10%

Avem astăzi în ofertă un frigider cu două uși Arctic, cu o capacitate de 223 de litri. Designul acestui frigider este elegant și alb, perfect pentru a se potrivi în orice decor. Cu o înălțime de aproximativ 146,5 cm, acesta oferă suficient spațiu de stocare pentru alimente și băuturi.
Compartimentul frigiderului dispune de rafturi ajustabile și suporturi pentru organizarea eficientă a alimentelor. Sistemul de răcire eficient menține temperatura interioară la niveluri optime pentru a păstra prospețimea alimentelor. 

Dispune de un sistem de dezghețare automată, care elimină necesitatea dezghețării manuale periodice. Aceasta simplifică întreținerea și curățarea aparatului. Îl găsiți la prețul de 1093 de lei, după ce aplicați voucherul de 10% disponibil doar în aplicația eMAG

Poate fi comandat de AICI!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 06-06-2023 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: TZACANEL